Sök:Öppettider.

Måndag - Torsdag 14 - 18
Fredag 10 - 14
Lördag  Stängt
Sön/Helgdag Stängt
Telefontider är samma som öppettider!Välkommen till Ebboflod
 (Karta)

- en professionell Odlingsbutik med hög servicenivå!

Ebboflod är en Internet butik men alla är välkomna att komma in i butiken i Blomsterhallen i Oxie för att titta på sortimentet och handla direkt i butiken.

Vi tar självklart även emot betalning med de flesta förekommande kort.
inom kort kommer vi även att införa betalning med Swish.

Ebboflod har alltid välkomnat alla kunder. Stora företag likväl som ensamma privatpersoner. Vår kunniga personal sätter alltid kunden i fokus och vi strävar alltid efter att hålla en så hög servicenivå som vi bara kan!

Som Odlingsbutik får man ofta höra att produkterna är dyra. Då tycker jag att man ska ställa sig frågan: Är det dyrt eller är det mycket pengar?


För mycket pengar för en produkt kan det vara, men vad får man i gengäld.
hur mycket mer får man ut i slut resultat av blomman? 

En blomma som håller länge och som ger mycket frukt eller blommor som man slipper bli besviken på varje gång blomman inte levererar något?


Vi jobbar utifrån en pris kvalité. Med det menas att vi vill att produkten ska fungera som bäst till det den ska användas till.

Ska man odla en kaktus som knappt kräver något som blir glad om den får lite vatten då och då, så ska man kanske inte köpa den dyraste näringen eller utrustning.

Men för en hobbyodlare eller yrkesodlare som vill ha ut det där lilla "extra" så bör man inte andvända sämre (och billigare) näring och utrustning.Det är ingen hemlighet att Ebboflod fokuserar på Chiliodlare, men med det sagt ser vi gärna privatpersoner och företag som odlar andra växter som kommer in och tar del av vårt högkvalitativa sortiment och kunskap!

MvH Ebboflods personal


 


Vår adress:
Ebboflod
Sofiedalsvägen 10
238 37 Oxie
Ligger i Blomsterhallen

Telefon: 040-6333288
E-mail: order@ebboflod.se


 


Allting som finns i webbutiken finns på vårt lager.
Reservation mot slutförsäljning.

 Fastpris till DHL Servicepoint
DHL servicepoint 95kr (max 20kg) 

Alla inloggade kunder erhåller 5% i rabatt på alla varor i webbutiken. Om du beställer vardagar innan kl 13.00 så skickar vi din order samma dag. Vi köp över 2500 kr så bjuder vi på frakten (inrikes paket). OBS Vid fraktfritt skickar vi endast med DHL.

_______________________________________________________________________________________


Ibland är det bra att kunna betala i sin egen takt. Därför kan du som väljer delbetalningsalternativet – Klarna konto – själv välja hur mycket du betalar varje månad. En annan bra sak är att du samlar alla dina köp via Klarna på ett konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp!

2016-10-21